Ενημέρωση μελών

Οκαδίτισσες – Οκαδίτες,

Καλώς ορίσατε!

Στην σελίδα αυτή βλέπετε όλη την δραστηριότητα του δικτύου με τις προσφορές και ζητήσεις κάθε μέλους και τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται. Τακτικά θα ενημερωνόμαστε για την λειτουργία της πλατφόρμας που συν-διαμορφώνουμε στις συνελεύσεις, ώστε να λύνουμε από κοινού ζητήματα που προκύπτουν. Μέχρι τώρα δίνουμε προσοχή στα εξής :

  • Όταν γράφετε μια προσφορά ή ζήτηση να βάζετε στον τίτλο της και την αντίστοιχη λέξη ώστε να κοινοποιείται στα μεηλ των μελών σωστά ως προσφορά ή ζήτηση. Πχ. “προσφορά μαθήματα αγγλικών” ή “ζήτηση φρέσκο ψωμί”.
  • Οι προσφορές / ζητήσεις αφορούν μόνο το δίκτυο όχι την ελεύθερη αγορά. Παρακαλούμε να μην βάζετε προσωπικά στοιχεία στο κύριο σώμα της αγγελίας, το οποίο είναι ορατό και στους επισκέπτες της πλατφόρμας.
  • Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι ευθύνη όλων μας, διαχειριστείτε τα με προσοχή.
  • Αν έχετε φέρει προϊόντα σε ανταλλακτήριο, παρακαλούμε να το αναγράφετε στην αγγελία με την φράση “ανταλλακτήριο/κωδικός”. Πχ. Ανταλλακτήριο/01 που είναι και η έδρα της ΟΚΑ.
  • Στο μενού “Συν-Εργασίες” θα βρείτε εργασίες που χρειάζεται η ΟΚΑ στην λειτουργία της. Αν θέλετε να συμμετέχετε, απαντήστε με σχόλιο στην κάθε εργασία.

Βρισκόμαστε στην αρχή της λειτουργίας του δικτύου επομένως αναμένουμε να προκύψουν ζητήματα που θα αντιμετωπίσουμε μαζί. Υπομονή διάλογος και κατανόηση θα μας δώσουν λύσεις.

Καλές Συναλλαγές!

Αλληλέγγυους χαιρετισμούς

ΟΚΑ