το Πανηγύρι του Ρέικι (βιβλίο) (Μη δημοσιευμένο)

Προσφορά

Υποβλήθηκε από μέλος 6 στις 20-Ιουν-2016.

«ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΡΕΙΚΙ»

Ένα βιβλίο για παιδιά, έφηβους, αρχάριους και όχι μόνο…

Ένα βιβλίο μοναδικό στο είδος του και επίκαιρο παρά ποτέ.

Γραμμένο για το ρέικι, πρωτότυπο και χαρούμενο μιλάει με ζωντανή γλώσσα και απλά λόγια για δύσκολες έννοιες όπως η ενέργεια και τα τσάκρα και μυεί τις καινούριες γενιές των παιδιών σε πιο φυσικούς τρόπους ζωής.

Ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί πανεύκολα από παιδιά αλλά και από μεγάλους που θέλουν να μάθουν για το ρέικι με έναν πιο ευχάριστο τρόπο.

Τα μικρά παιδιά μαθαίνουν πως με το θεραπευτικό άγγιγμα των χεριών τους μπορούν να λιγοστεύουν τον πόνο όταν πέφτουν και χτυπάνε, να ξεζαλίζονται από τα μαθήματα όταν διαβάζουν, να συγκεντρώνονται, να εκφράζονται, να μην έχουν τόσο άγχος στις εξετάσεις.

Οι μεγάλοι μαθαίνουν πώς μπορούν να ενισχύουν τη φυσική ικανότητα του σώματος να αυτοθεραπεύεται, πώς να αναπληρώνουν την ενέργεια που τους λείπει, πώς να χαλαρώνουν και να κερδίζουν χαρά και ευεξία.

Η δομή του με ερωτήσεις και απαντήσεις, ξεχωριστά τετράγωνα, παπύρους, διαφορετικά χρώματα, επιτρέπει στον αναγνώστη να διαβάσει όποιο κομμάτι θέλει κάθε φορά χωρίς να απαιτείται συνέχεια στο κείμενο.

Η συμμετοχή των παιδιών, με ζωγραφιές τους, με γραπτά κείμενά τους από την εμπειρία τους, με φωτογραφικό υλικό από την εξάσκησή τους στο ρέικι κάνει το βιβλίο να είναι πράγματι ζωντανό και ξεχωριστό και να μπορεί ένα παιδί να βρει τον εαυτό του μέσα σ΄ αυτό.

Τα παιχνίδια, όπως αναγραμματισμοί, σταυρόλεξο, αστείες ερωτήσεις είναι διάσπαρτα στο κείμενο δημιουργώντας ανάσες ανάγνωσης.

Ο σχεδιασμός του με έγχρωμες όλες τις σελίδες, με χρωματικό πλαίσιο ανά ενότητα που ακολουθεί τη σειρά των χρωμάτων των τσάκρα, δημιουργώντας όταν το κοιτάζει κανείς από το πλάι ένα ουράνιο τόξο, με πρωτότυπη ένδειξη των σελίδων μέσα σε παιδικά αποτυπώματα παλάμης, με κείμενα μέσα σε splash και παπύρους, το κάνει να διαβάζεται ευχάριστα και να προσφέρει γνώση μέσα από χαρά

Ο πλήρης φωτογραφικός οδηγός, (3 σαλόνια) στο τέλος του βιβλίου με τις θέσεις θεραπείας, επιπλέον 26 φωτογραφίες ενδιάμεσα από την ιστορία του ρέικι καθώς και διαφορετικών χρήσεών του, με σώματα-οδηγούς για εντοπισμό οργάνων, αδένων και τσάκρα, το καθιστά απαραίτητο εργαλείο για αρχάριους αλλά και χρήσιμο για ήδη θεραπευτές του ρέικι.

56 σελίδες, έγχρωμο

γυαλιστερό φύλλο 200γρ

εσωτερικό σπιράλ δέσιμο

σκληρό εξώφυλλο

15 ταμ


Expiring: 31 12 2019