Ένας πλήρης και συνοπτικός οδηγός για την παρασκευή σαπουνιού - Σαρίδου Μαρία

Προσφορά

Υποβλήθηκε από μέλος 20 στις 16-Ιαν-2017.
Τούτο το βιβλίο, είναι το πρώτο μου βιβλίο για την παρασκευή σαπουνιού. Το έγραψα για εσάς που θέλετε να μάθετε τα μυστικά της σαπωνοποιίας. Είναι ένας πλήρης οδηγός, ο οποίος περιέχει αναλυτικές οδηγίες για την παρασκευή σαπουνιού με την κρύα μέθοδο σαπωνοποίησης για στερεό σαπούνι, με  πολλές χρήσιμες φωτογραφίες.
Περιεχόμενα
Περιέχει μια σύντομη ιστορία του σαπουνιού, περιγραφή όλων των χρήσιμων υλικών που χρησιμοποιούνται στο σαπούνι. Ακόμα, ποια σκεύη και βοηθητικά μέσα είναι απαραίτητα για την παρασκευή του σαπουνιού. Αναφέρονται απαραίτητες πληροφορίες για βότανα και αιθέρια έλαια και αναλυτικές συνταγές,  για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε σαπούνι για πλύσιμο των ρούχων, των πιάτων,  για το σώμα και τα μαλλιά. 
Περιεχόμενα
 

--> 

Αναφέρεται κυρίως σε ανθρώπους που θέλουν να πρωτοξεκινήσουν να φτιάχνουν σαπούνι αλλά και σε αυτούς που έχουν φτιάξει τα πρώτα τους σαπούνια και χρειάζονται επιπλέον πληροφορίες. Σύντομα, θα είναι έτοιμο και το επόμενο βιβλίο σαπωνοποίησης, το οποίο θα είναι για προχωρημένους σαπωνοποιούς.

9 ταμ

Maria's handmade

 


Expiring: 15 04 2030